Bloemenpluktuin De Schans Weert

Pluk de Dag, Pluk zelf je Boeket!

Welkom bij Bloemenpluktuin De Schans
Pluk de Dag, Pluk zelf je Boeket!


Bloemenpluktuin De Schans
De pluktuin waar je zelf een bos bloemen kunt
plukken en samenstellen geheel naar eigen wens.
Tevens verzorgen we creaties met droogbloemen uit de eigen pluktuin naar wens en op verzoek, bijvoorbeeld een pot/vaas opgemaakt met droogbloemen, ring/krans hangend/staand bekleed met droogbloemen of een festoen. Zie voor voorbeelden onze fotogalerij. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vanaf 15 september 2023 zijn er twee soorten meerjarige planten te koop op onze verkoopstand aan het erf. Het gaat om de blauwe kogeldistel en de witte scharnierbloem. Dit zijn beide meerjarige planten die zijn overgebleven uit eigen kweek voor de pluktuin. Deze plantensoorten zijn beide ruim op voorraad en de verkoopstand is dagelijks geopend (zelfbediening).


In het tweede seizoen dat we geopend zijn (2023) begint het pluk-seizoen eind juni 2023. Onze pluktuin blijft in tegenstelling tot eerder bericht langer geopend en biedt nog voldoende bloemen tot in oktober/november of tot wanneer de eerste vorst zijn intrede doet. Wij houden u hiervan op de hoogte via de website.
Dit jaar hebben we de oppervlakte van onze bloemenpluktuin weten uit te breiden, waardoor we meerdere soorten dahlia's en ook meer andere bloemen kunnen aanbieden.

Onze bloemenpluktuin gaat open op donderdag 29 juni 2023.

De openingstijden:


Maandag:    Op afspraak
Dinsdag:      Op afspraak
Woensdag:  11.00 uur - 16.00 uur
Donderdag: 11.00 uur - 16.00 uur
Vrijdag:       11.00 uur - 16.00 uur
Zaterdag:    11.00 uur - 16.00 uur
Zondag:       Gesloten
Het is tevens mogelijk om buiten deze openingstijden op afspraak te komen.
Check voor de actuele openingstijden altijd onze website.

We hopen je (weer) te mogen begroeten in onze Bloemenpluktuin!

Het zaaiseizoen is begonnen op 1 maart voor het seizoen 2023. We houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in en rondom onze Bloemenpluktuin via het onderdeel 'Nieuws' van de website middels berichten die van tijd tot tijd zullen worden geplaatst.Graag tot ziens bij Susan en ErikBloemenpluktuin De Schans
Dijkerstraat 24, 6006 PS WEERT
(Verbindingsweg Maaseikerweg -  Bocholterweg)

Tel. 0495-533200
www.pluktuindeschans.nl
info@pluktuindeschans.nl


E-mailen
Map
Info